Design a site like this with WordPress.com
Per començar

L’A Team salva als gossos de La Palma

El rescat dels animals va ser tot un èxit!

A través d’un camí de lava fresca, l’A Team rescata aquests animals perduts i desorientats

L’A Team ha estat més ràpid que l’empresa Aerocamaras de Galícia. L’A Team ha aconseguit exitosament el rescat dels gossos que havien quedat atrapats en un estany per la lava del volcà de La Palma.

Els podencs han estat evacuats i, al lloc on romanien atrinxerats, ha aparegut un cartell on es pot llegir: «Força, La Palma. Els gossos estan bé. A Team».

Quan l’equip d’Aerocamaras es disposava a enviar un grup de drons amb un innovador sistema per salvar els podencs, el centre de recerca va  demanar que es cancel·lés l’operació. Després de fer un estudi del territori, van adonar-se de que els gossos ja no estaven però, hi havia petjades humanes a la zona.

L’A Team és inspirador i valent, va salvar la vida de molts gossos; arriscant les seves pròpies. Ara mateix, estan fora de perill i amb bona salut. Seria una gran idea ajudar o adoptar a aquests animals sense llar. Gràcies a la nostra col·laboració, disposaran d’aliment o de tractaments per  malalties diverses. Si no podeu adoptar, intenteu donar aliments, vacunes o diners als refugis que els cuiden. Es mereixen la nostra ajuda!

Imatges del vídeo del rescat dels gossos. Font: RTVE

Periodista: Alba Ortega

Responsable de les imatges: Lucía Camejo

Correctora d’estil: Lara Osorio

Editora: Anna Gaitero