Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Dellafuente estrena el seu nou àlbum: “Lágrimas pa otro día”

Durant uns quants anys de silenci l’artista ha tornat amb el seu nou àlbum

Pablo Enoc Bayo, més conegut com a Dellafuente, és un cantant granadí que va començar la seva carrera amb quinze anys. Dos anys després del llançament del seu anterior àlbum, el dijous 27 d’abril, va tornar amb el seu nou llançament “Lágrimas pa otro día”.

El disc està format per vuit cançons ensenyades com un viatge musical on apareixen les músiques característiques de Mèxic, Cuba, Jamaica i Espanya. Les seves cançons tenen sons com el reggae, batxata, salsa… barrejats amb les arrels del cantant. Per realitzar-ho, ha col·laborat amb alguns artistes com Ralphie Choo, Rusowsky…

Aquesta creació no serà un èxit de l’estiu, però no tenim cap dubte que és increïble a causa de la varietat de gèneres musicals que conté. Les cançons que formen el disc són molt variades, totes produeixen diversos sentiments i emocions. En menys d’onze hores ha aconseguit 21.000 visualitzacions, posicionant-se en el top catorze en tendència.

Aquest àlbum ha deixat sorprès a tothom amb el seu llançament sense previ avís. Segurament s’escoltarà moltíssim a les ràdios. És molt interessant, gràcies a les barreges de músiques que s’escolten. El cantant ha retratat molt bé l’essència dels països per on ha viatjat.

Portada del disc “Lágrimas pa otro día”.

Periodista, redactora i responsable de les fotografies/il·lustracions: Ema Vives

Correctora d’estil i editora: Paula Fresno

Advertisement