Escrits

STOP ASIAN HATE!

Ara a Estats Units hi ha una gran revolta: va haver-hi un tiroteig a sang freda, on van morir tres persones.  Els nord-americans estan matant i discriminant a persones d’origen asiàtic perquè creuen que són un virus per la societat. A més, pensen que ells són els culpables de la pandèmia mundial. Segons el nostreContinua llegint “STOP ASIAN HATE!”

Entrevista a Marga Esteban

“Totes les categories professionals hem treballat com un únic equip.” Marga Esteban va començar a treballar d’infermera fa 25 anys perquè volia ajudar a les persones. Sempre ha treballat a la UCI i no recorda un any com aquest. Amb la pandèmia, els hospitals han estat desbordats amb molt treball i poc personal i material.Continua llegint “Entrevista a Marga Esteban”

La mort de Kobe Bryant

Bryant va morir el 26 de gener de 2020 als 41 anys d’edat, en un accident d’helicòpter a la localitat de Calabasas, amb vuit persones (inclòs el pilot). Entre les víctimes es trobava la seva filla Gianna Maria de 13 anys. El pilot va perdre el control del vehicle i  un fort impacte contra elContinua llegint “La mort de Kobe Bryant”

Padre no hay más uno 2

Padre no hay más que no 2, la seqüela dirigida i escrita per Santiago Segura, es va estrenar el 17 de juliol. Aquesta comèdia va arrasar als cinemes espanyols: ja és la pel·lícula més taquillera del 2020. La pel·lícula tracta sobre Javier, interpretat de nou per Segura, i convertit en el líder del xat deContinua llegint “Padre no hay más uno 2”

Benvinguts al blog!

3r d’ESO de l’escola Gran Capità, vol compartir públicament el seu aprenentatge en el món del periodisme a partir d’algunes de les mostres dels seus escrits. Durant tot el curs, treballaran durant tot el curs els gèneres periodístics informatius, d’opinió i mixtes. Els temes a tractar els decidiran de forma cooperativa. Aquest blog és unaContinua llegint “Benvinguts al blog!”


Create your website with WordPress.com
Per començar