Escrits

Entrevista a Mari Bujalance

“Des de petita amb el pensament i les ganes d’ensenyar.” Cap d’estudis, encarregada de la planificació, el seguiment i l’avaluació interna de les activitats del centre, la seva organització i coordinació; sota el comandament de la directora Mari Bujalance és una de les professores més estimades. Amb un cor gegant i una paciència immensa, ha aconseguitContinua llegint “Entrevista a Mari Bujalance”

Joc del calamar: la sèrie d’èxit!

La trama del Joc del calamar consisteix en observar com un grup de 456 persones, desesperades i ofegades en deutes; són captades per participar en un joc sagnant de supervivència. Els participants d’aquest concurs tenen l’oportunitat de guanyar uns 33.200.000.000 milions d’euros, un cop superen sis desafiaments. La trampa? Si perds, mors. Aquesta sèrie coreanaContinua llegint “Joc del calamar: la sèrie d’èxit!”

El nou batxillerat

Nou batxillerat general per millorar substancialment. Lydia Espina, la consellera d’educació, defensa la idea del govern per reformar el batxillerat. El govern vol incorporar un nou batxillerat, denominat batxillerat general. Segons les últimes dades obtingudes de l’any passat: dels 49.000 alumnes de primer batxillerat, 10.000 no van passar a segon, més de 3.000 van repetirContinua llegint “El nou batxillerat”

Nou curs, nou grup, més blog!

Comença un nou curs i el 3r d’ESO d’aquest 2021-22 de l’escola Gran Capità continuen la feina iniciada pels seus predecessors l’any passat. Amb GranCapi3.0 volen compartir públicament el seu aprenentatge en el món del periodisme a partir d’algunes de les mostres dels seus escrits. Durant tot el curs, treballaran els gèneres periodístics informatius, d’opinió i mixtes. Els temesContinua llegint “Nou curs, nou grup, més blog!”

STOP ASIAN HATE!

Ara a Estats Units hi ha una gran revolta: va haver-hi un tiroteig a sang freda, on van morir tres persones.  Els nord-americans estan matant i discriminant a persones d’origen asiàtic perquè creuen que són un virus per la societat. A més, pensen que ells són els culpables de la pandèmia mundial. Segons el nostreContinua llegint “STOP ASIAN HATE!”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Create your website with WordPress.com
Per començar